Dit zijn wij

Alleen kom je best een eind, maar samen kom je veel verder. Vanuit deze gedachte hebben wij, HW Wonen, Rhiant Wonen, Tablis Wonen en Woonkracht10, regionaal de krachten gebundeld. Samen met jou, als een van onze waardevolle medewerkers, willen we vooruit: samen zorgen voor duurzame inzetbaarheid , zorgen dat jij kunt doen waar jij goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Daar gaat het om.

In de sector waar jij nu werkzaam bent gebeurt en verandert veel. Dit vraagt mogelijk veel van jou en jouw werk. En misschien vraag jij je wel eens af: hoe doen ze dat eigenlijk bij een andere corporatie? Hoe pakken zij dit aan? Is er een collega bij een van de andere corporaties waar ik mee kan sparren? En misschien ben je zelfs wel nieuwsgierig naar een andere functie binnen de corporatiesector. Wij zeggen: “Welkom bij Corpo Connect Zuid Holland Zuid” . Wij zijn er om jou hiermee te helpen.

Jouw loopbaan, jouw dromen en kansen
Zelf heb jij de regie over jouw loopbaan binnen en zo gewenst natuurlijk ook buiten de corporatiesector. Om te onderzoeken, te ondervinden en te beleven hoe jij jouw loopbaan vorm geeft, bieden wij allerlei mogelijkheden aan.

Ga netwerken, neem een kijkje in de keuken, ga je leven lang leren
Doe iets wat bij jou past. Corpo Connect is er voor jou. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje stage gaan lopen bij een van de aangesloten corporaties. In je eigen vakgebied of juist net iets anders. Ook organiseren wij interessante workshops, bieden wij je netwerkevenementen aan en vind je op deze website allerlei interessante informatie om aan je loopbaan en/of eigen ontwikkeling te werken.

Ben je nieuwsgierig, kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden?
De HR adviseur in jouw organisatie helpt je natuurlijk graag verder. Ook kun je via het contactformulier met ons in contact komen. Op jouw vraag reageren wij dan zo snel mogelijk.

En gaan we samen vooruit?

Corpo Connect wordt ondersteund door FLOW.

Onze projectleider Mirella van den Hoven

Voor ons en jouw het aanspreekpunt.

Contactgegevens

Je bereikt Mirella door een e-mail te sturen naar contact@corpoconnectzhz.nl of door te bellen naar  06-28 33 30 64.