Jouw loopbaan, jouw dromen en kansen
Zelf heb jij de regie over jouw loopbaan binnen en zo gewenst natuurlijk ook buiten de corporatiesector. Om te onderzoeken, te ondervinden en te beleven hoe jij jouw loopbaan vorm geeft, bieden wij allerlei mogelijkheden aan.

Ga netwerken, neem een kijkje in de keuken, ga je leven lang leren
Doe iets wat bij jou past. Corpo Connect is er voor jou. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje stage gaan lopen bij een van de aangesloten corporaties. In je eigen vakgebied of juist net iets anders. Ook organiseren wij interessante workshops, bieden wij je netwerkevenementen aan en vind je op deze website allerlei interessante informatie om aan je loopbaan en/of eigen ontwikkeling te werken.

Ben je nieuwsgierig, kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden?
De HR adviseur in jouw organisatie helpt je natuurlijk graag verder. Ook kun je via het contactformulier met ons in contact komen. Op jouw vraag reageren wij dan zo snel mogelijk.

En gaan we samen vooruit?

Corpo Connect wordt ondersteund door FLOW.

Dit is onze projectleider Renate van Dam

Voor ons en jouw het aanspreekpunt. Renate is interim hr-professional en coach van beroep. ‘Ik vind het een erg mooi initiatief om je als corporaties te verenigen. Samen kom je veel verder vooruit!. In mijn werk zie ik dat het helpt om met mensen over hun passie, kwaliteiten en loopbaan te praten. Vaak zet het mensen concreet in beweging. Of in ieder geval zet het mensen aan om na te denken over hoe zij in hun werk/leven staan. En wat zij willen bereiken. Daarom zet ik mij graag in voor dit initiatief.

Contactgegevens

Je bereikt Renate door een e-mail te sturen naar contact@corpoconnectzhz.nl of door te bellen naar  06-51 16 74 91.