Wil je meer regie in je loopbaan bereiken? Op zoek naar nieuwe uitdagingen, maar je weet niet hoe je de eerste stap moet zetten? Ik wil je graag helpen inzicht te krijgen in jouw talenten en hoe deze in te zetten om je verder te kunnen ontwikkelen.

Mijn naam is Antoinette de Waal

Sinds januari 2017 ben ik  HR adviseur bij Woonkracht10. Ontwikkeling loopt als een rode draad door mijn eigen loopbaan. Dit begon al tijdens mijn opleiding aan de Academie Mens en Arbeid. Daar werd mijn interesse voor de combinatie voor de mens en zijn loopbaan al aangewakkerd. Tijdens mijn studie bij Uitzendbureau Start terecht gekomen. Daar heb ik verschillende functies bekleed en hier lag de bakermat van de kunst om de juiste mens bij de juiste arbeidsplaats te vinden. Na een decennium de overstap gemaakt naar het HR-vak en tussentijds als loopbaancoach mensen ondersteund bij het ontdekken van hun talenten en hoe deze op de beste manier te kunnen inzetten. Je kan dus wel zeggen dat in mijn loopbaan, de loopbaan van anderen en daarmee hun ontwikkeling voor mij centraal staan!

Ik zie het als een mooie uitdaging om mensen met een (vaak) verborgen talent uiteindelijk te brengen naar de plek waar zij dat talent het meest optimaal kunnen benutten en dat vooral met plezier doen!

Wil je eens sparren over hoe je jouw loopbaan verder kan vormgeven? En waar voor jou kansen en mogelijkheden liggen? Neem dan contact met me op, dan gaan we samen aan de slag!

Mijn e-mailadres : AntoinettedeWaal@woonkracht10.nl
Mijn telefoonnummer : 06- 37 33 51 41