Ik ben Gerda Huiskamp

51 jaar en al 31 jaar werkzaam bij HW Wonen.  In al die jaren heb ik diverse functies vervuld. Ik ben bij de voorganger van HW Wonen, Chr Woningstichting ’s-Gravendeel, begonnen als technisch administratief medewerkster. Daarna heb ik de functies vervuld van coördinator technisch beheer, leidinggevende van het Servicebureau, Coördinator Klant Service Centrum, Wijkmanager en sinds april 2018 ben ik Adviseur procesoptimalisatie. In deze functie hou ik me bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen die het Wijkteam betreffen. Mijn aandachtsgebieden zijn hierbij het dagelijks onderhoud, domotica (Slim Langer Thuis), calamiteitenorganisatie en vastgoeddata.

Een jarenlange reis binnen de corporatie, en nog steeds reizende en lerende

Naast mijn baan bij woningcorporatie HW Wonen, heb ik  met inzet van het loopbaanbudget mij ontwikkeld tot Runningtherapeut en Wandelcoach. Naast mijn baan bij HW Wonen geef ik met mijn eigen bedrijf Vitaal Bewegen.nu Runningtherapie, Wandelcoaching en Power Walking trainingen. Hiermee probeer ik mensen zowel letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Ik heb gemerkt dat mijn passie ligt bij een ander te helpen bij vraagstukken. Ben je je balans kwijt geraakt en wil je weer goed voor zichzelf zorgen, of heb je net even een duwtje in de rug nodig om een stap te zetten?

Ik ben geïnteresseerd in wat jou beweegt en te onderzoeken wat jouw passie en wensen zijn

Graag help ik jou onderzoeken wat jou belemmert en te ontdekken waar je kracht ligt. Graag ga ik samen met jou op pad om stappen te zetten op weg naar jouw wensen en ontwikkelmogelijkheden. Kom in beweging en maak een afspraak voor een (wandel)gesprek.

Mijn e-mailadres : g.huiskamp@hwwonen.nl
Mijn telefoonnummer : 06-20 97 54 91