Binnen Corpo Connect Zuid-Holland Zuid zijn er twee  enthousiaste ontwikkeladviseurs die jou graag helpen.

Hoe werkt het?

Onze ontwikkeladviseurs willen en kunnen jou helpen met het vergroten van je bewustzijn over jouw loopbaan. Daarnaast bekijken zij waar zij jou kunnen ondersteunen om te leren en te ontwikkelen. De ontwikkeladviseur bekijkt, samen met jou,  hoe je de regie over jouw eigen loopbaan kunt houden of krijgen. Hoe je, je kunt ontwikkelen in je eigen functie. Soms zie je door alle mogelijkheden die er zijn, niet meer wat er nu voor opleiding of training bij je past. In 2 of 3 afspraken ga je samen aan de slag.

Wie zijn het?

Onze ontwikkeladviseurs zijn medewerkers van de aangesloten corporaties bij Corpo Connect Zuid-Holland.  Onze projectleider, Renate van Dam,  is de coördinator van de ontwikkeladviseurs. Je kunt haar ook benaderen.

Hoe maak ik een afspraak?

Heel simpel door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de ontwikkeladviseur die jou het meest aanspreekt. Zij maakt met jou een afspraak. En waar de afspraak plaatsvindt bespreken jullie samen. Op kantoor van een van beide, thuis of misschien wel tijdens een wandelsessie in de natuur. Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen de ontwikkeladviseurs, neem dan gerust contact op met Renate van Dam. Zij staat voor je klaar om je met je keuze te helpen.

Wat mag je verwachten?

Professionele, enthousiaste, intern opgeleide ontwikkeladviseurs. Zij hebben ervaring en ondersteunen jou met zorg, integriteit en aandacht doen. Het spreekt bij ons voor zich dat alle gesprekken die jij voert met de ontwikkeladviseur volkomen vertrouwelijk zijn.

Kosten?

Aan het voeren van een gesprek met onze ontwikkeladviseurs zijn voor jou geen kosten verbonden. Dus wat houd je tegen?