Nieuwe vacature: Corporatiecontroller

Zie jij jezelf als extra slot op onze deur in een rol als onafhankelijk controller? Kijk jij graag kritisch mee naar belangrijke besluiten, signaleer jij de risico’s en lever jij graag een stevige bijdrage aan verbeteringen? HW Wonen is op zoek naar een Corporatiecontroller voor 36 uur p/w.

In deze functie ben jij de onafhankelijke controller conform de Woningwet. Je neemt op onderwerp deel aan vergaderingen van het bestuursteam, de auditcommissie en de RvC. Je bent verantwoordelijk voor het beleid en de coördinatie van werkzaamheden in het kader van risicomanagement en compliance en uitvoering van bijzondere onderzoeken / audits op verzoek van bestuur. Ook adviseer je het bestuur en de RvC gevraagd en ongevraagd over besluiten met verstrekkende (financiële en niet-financiële) gevolgen, de effectiviteit en efficiëntie van de bedrijfsvoering en de beheersing van risico’s.

Klik hier voor de vacature.

Solliciteren

Laat HW Wonen weten waarom jij dé kandidaat bent voor deze uitdagende functie. Mail jouw motivatie en CV uiterlijk 20 juli a.s. naar teamp&o@hwwonen.nl.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 23 en 26 juli a.s. Een assessment voor deze vacature kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Als toekomstig nieuwe medewerker bij HW Wonen ben je verplicht een Verklaring omtrent het Gedrag aan te vragen.

Vragen over deze vacature
Neem contact op met directeur-bestuurder Johan Schudde op 0186-899 899 of via LinkedIn.

Even sparren?
Onze ontwikkeladviseurs staan ook graag voor je klaar:

AntoinettedeWaal@woonkracht10.nl                              G.Huiskamp@hwwonen.nl
06 – 37 33 51 41                                                                  06 – 20 97 54 91