Nieuwe vacature: Medewerker Service Center

Woonkracht10 is op zoek naar een Medewerker Service Center voor 32 uur p/w. Samen met 14 collega’s ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het is jouw doel dat klanten zich adequaat geholpen voelen, dat er goed naar hen wordt geluisterd, ze zich gehoord voelen en weten waar ze aan toe zijn. Een excellente dienstverlening is belangrijk, daarom is niet de snelheid van het gesprek maar de kwaliteit van het gesprek van belang. Je bent een belangrijke schakel tussen de klant en de overige collega’s.

Jíj geeft de klant die wow-ervaring! Je geniet van de onvoorspelbaarheid die een Service Center kent en kunt goed omgaan met de piekbelasting die zo kenmerkend is voor deze functie. Ook ben je een snelle denker, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je dienstverlening.

Check hier de vacature.

Solliciteren

Stuur uiterlijk 19 juli 2021 je cv en motivatiebrief naar hr@woonkracht10.nl.

Meer informatie?
Wil je wat meer informatie, check dan www.woonkracht10.nl/over-woonkracht10 of neem contact op met Sandra Groeneveld, senior medewerkster SC. Zij staat je graag te woord en je kunt haar bereiken via 078 620 20 00.

Even sparren?
Onze ontwikkeladviseurs staan ook graag voor je klaar:

AntoinettedeWaal@woonkracht10.nl                              G.Huiskamp@hwwonen.nl
06 – 37 33 51 41                                                                  06 – 20 97 54 91