Wij zoeken een ontwikkeladviseur! Een mensenmens die het leuk vindt om anderen te begeleiden in hun ontwikkeling, voor gemiddeld 2 uur per week. Word jij de nieuwe verbinder van Corpo Connect ZHZ? Zie hier onze vacature.

Binnen het regionale samenwerkingsverband Corpo Connect Zuid-Holland Zuid willen we medewerkers inspireren om vaardigheden te ontwikkelen door onder andere workshops, intervisie en coaching. We hebben een pool van twee interne ontwikkeladviseurs die met medewerkers sparren over hun ontwikkeling. Door het vertrek van één van de ontwikkeladviseurs zoeken wij een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Je begeleidt medewerkers die willen werken aan hun eigen waarde voor hun werkende leven. Je inspireert mensen en zet ze aan om te leren en zich verder te ontwikkelen. Je kijkt samen met medewerkers hoe zij de regie over hun eigen loopbaan kunnen vormgeven. Ook ben je een luisterend oor voor medewerkers die vragen hebben over bijvoorbeeld balans vinden tussen werk en privé.

Wat kun je verwachten?
Je wordt vooraf meegenomen in de uitvoering van je nieuwe rol. Je krijgt de gelegenheid om langs te gaan bij collega-corporaties om via de verschillende  gesprekken een beeld te krijgen hoe zij werken. Je verdeelt samen met je collega onderling de aangesloten corporaties zodat jij het vaste contactpersoon
wordt. Je wordt in de gelegenheid gesteld om deze rol in werktijd uit te voeren (2 uur per week).

Ben jij de ontwikkeladviseur die wij zoeken?
Ben jij werkzaam bij een van de aangesloten corporaties en ben jij enthousiast over deze functie? Mail onze projectleider Mirella van den Hooven uiterlijk 1 oktober 2021 via contact@corpoconnectzhz.nl. We ontvangen graag jouw CV en lezen graag jouw motivatie. Meer weten over de functie? Mirella is te bereiken op 06 28333064.

Even sparren?
Wil je van onze ontwikkeladviseur zelf horen hoe het is? Antoinette staat je graag te woord:

AntoinettedeWaal@woonkracht10.nl
06 – 37 33 51 41   

 

Wij kijken ernaar uit om samen met jou nog meer te kunnen betekenen voor onze collega’s!