Corpo Connect ZHZ promotietour

De afgelopen weken gingen onze projectleider Mirella en onze ontwikkeladviseur Antoinette op online tour bij HW Wonen. Bij HW Wonen staat de ontwikkeling en aandacht voor de medewerker hoog op de agenda.

De bestuurders Dennis Lausberg en Johan Schudde constateerden echter dat Corpo Connect ZHZ nog niet echt leeft binnen de organisatie. En dat terwijl onze missie is  om de duurzame inzetbaarheid van het personeel van de aangesloten corporaties te verbeteren en hun netwerk te vergroten. Wij helpen collega’s met plezier naar hun werk te gaan, motiveren hen zich te blijven ontwikkelen en bieden een platform waar onderling kennis uitgewisseld kan worden. Goede reden dus om daar verandering in te brengen!

Maar liefst 75 collega’s schreven zich in voor één van de drie sessies. Zij lieten zich in 30 minuten onderdompelen in de wereld van Corpo Connect ZHZ. We kijken met enthousiasme terug op de sessies!

Wij vroegen Dennis Lausberg, bestuurder HW Wonen, wat hij van de promotietour vond
“Het werk in de volkshuisvesting is dynamisch, het verandert steeds. Dat maakt het leuk en uitdagend. We moeten onszelf steeds aanpassen naar die nieuwe werkelijkheid. De afgelopen tijd was dat natuurlijk corona, maar een ontwikkeling waar we al langer in zitten is de digitalisering.” begint Dennis te vertellen.

“Het is belangrijk dat medewerkers zich realiseren dat zij zich steeds moeten aanpassen. Corpo Connect ZHZ helpt medewerkers van HW Wonen daarbij. De start van dit initiatief viel samen met de eerste lockdown. De bekendheid onder de medewerkers was bij de start daarmee niet heel groot. Maar dat hebben we gelukkig afgelopen week omgebogen! We hebben een promotie tour, weliswaar digitaal, georganiseerd. Het doel was de bekendheid van Corpo Connect ZHZ onder onze medewerkers te vergroten en iedereen te wijzen op de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn.

We hadden een enorme digitale opkomst! En er zijn door onze collega’s veel vragen gesteld over de mogelijkheden. Voor Johan en mij is deze tour succesvol en wij stimuleren dan ook iedereen om zoveel mogelijk gebruik te maken van Corpo Connect ZHZ!”

Boek de promotietour van Corpo Connect ZHZ nu ook voor jouw corporatie
Wil jij ook meer weten over wat Corpo Connect ZHZ voor jou kan betekenen? “Boek” ons dan voor een sessie bij jouw corporatie 🙂 Mail of bel onze projectleider Mirella; contact@corpoconnectzhz.nl of 06-28333064.