2022 breekt bijna aan en we maken ons op voor de gezellige feestdagen. Een mooi moment om terug te blikken op wat we afgelopen jaar met elkaar hebben gedaan.

Online blijven leren van en met elkaar
De directeuren van alle aangesloten corporaties maakten een vlog met een berichtje voor jou. Er waren inspirerende online workshops, webinars, lezingen en kennissessies te volgen zoals: gezond thuiswerken, spijbelen, digital wellbeing, van chaos naar grip, yoga lessen en nog veel meer. Er werd zelfs een groot online netwerkevent georganiseerd!

Kennis delen
Daarnaast vonden er ontwikkelgesprekken plaats met onze ontwikkeladviseurs, werden er vacatures van aangesloten corporaties gedeeld en veel tips & tricks gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Vooral het ‘gezond thuiswerken’ was weer een hot topic dit jaar. Daarvoor hebben we tools aangereikt.

Hieronder een aantal hoogtepunten (dubbelklikken op de afbeelding).

Het was een goed jaar waarin stappen gezet zijn. Bedankt voor jullie deelname & samenwerking. We hebben er zin in om dit met elkaar door te zetten in 2022. Nog meer inspirerende dingen op de planning! Dus stay tuned… #letsconnect