Webinars per vakgebied over de corporatie van de toekomst

De wereld is continu in verandering, zo ook de corporatiesector. Aedes en FLOW hebben onderzocht welke veranderingen er voor jou aan gaan komen en hoe jij je daar het beste op voor kunt bereiden. Ben je benieuwd naar de mogelijke veranderingen in jouw vakgebied? En wil je daar graag concrete voorbeelden en tips (voor bijvoorbeeld leersuggesties) bij? Meld je dan nu aan voor een van de 9 webinars van FLOW!

Per vakgebied informeren zij je over de belangrijkste ontwikkelingen richting 2025 en wat de impact hiervan kan zijn op je werk. De interactieve webinars worden gegeven door Erwin Flim (projectleider onderzoek Werken in de corporatie van de toekomst) samen met een medewerker uit het betreffende vakgebied. Ze bespreken mogelijke veranderingen in het werk, laten je voorbeelden uit de praktijk zien en geven je toekomstgerichte leersuggesties.

Tip: Bekijk het webinar samen met je collega’s en leidinggevende en bespreek gezamenlijk de mogelijke impact van de ontwikkelingen op jullie werk en de mogelijkheden die dit kan bieden.

Doe jij mee? Kies de webinar over jouw vakgebied: