Online groepstraject ‘Samen haal je meer uit je loopbaan’

Heb je zin om weer een stap in je loopbaan te maken? Dit loopbaantraject geeft je handvatten om met de uitkomst van je Loopbaanwijzer daadwerkelijk aan de gang te gaan. Samen in een groep met ruimte voor het online uitwisselen van ervaringen, kennis en netwerken. Gedurende een kleine twee maanden werk je in kleine stapjes aan een ontwikkel- of loopbaanplan. Aan de orde komen dezelfde onderwerpen als in de klassikale of online training, maar we verdiepen het met persoonlijke coaching en extra opdrachten.

Je krijgt inzicht in de onderdelen van het loopbaanrapport en hoe je het kan interpreteren. Je onderzoekt jouw talenten, rollen, waarden en groeipunten. Komen ze genoeg aan bod? Weet jij jouw toegevoegde waarde te benoemen en hoe kan je dit zichtbaar maken binnen je team en rol? Als je behoefte hebt aan meer uitdaging of verdieping in je werk, op welke wijze kan je dit organiseren? Breng je netwerk in kaart en hoe kan je dat voor jezelf zo goed mogelijk inzetten? Welke drie stappen zou je kunnen ondernemen om meer plezier en inhoud in je werk te beleven? Welke hulp zou je hierbij goed kunnen gebruiken? Heeft iemand in de groep misschien een contact?

Resultaat

  • Je hebt inzicht in: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Je weet of jouw talenten, rollen, waarden en groeipunten voldoende aan bod komen in je huidige situatie.
  • Je kunt jouw unieke toegevoegde waarde onder woorden brengen.
  • Je kunt jouw toegevoegde waarde zichtbaar maken in woord, beeld en in netwerken.
  • Je hebt inzicht in hoe netwerken werkt en je kunt je eigen netwerk in kaart brengen.
  • Je hebt een aanzet gemaakt met jouw persoonlijke actieplan.

Wil je meer informatie: bel FLOW- loopbaanadviseur Eva Ouwerkerk 0630424265

Kosten

Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden.

Kom je ook?

Leuk! Klik hier om je aan te melden.

Datum, tijdstip en locatie

Je bent digitaal van harte welkom op donderdag 11 maart van 16.00 uur tot 17.00 uur. Daarna ontmoet je elkaar online nog 3 keer om de twee weken.