Zakelijk tekenen

Hoe zorg je ervoor dat jouw bewonersboekje of beleidsnota wèl gelezen wordt? Hoe kun je een ingewikkeld proces eenvoudig en begrijpelijk weergeven? Door zelf-getekende beelden te gebruiken!

Wist jij dat zo’n 75% van onze hersencapaciteit is ingesteld op het verwerken van visuele informatie? Niet zo verwonderlijk dat daarom steeds vaker zelfgemaakte tekeningen en symbolen gebruikt worden in het werk. Dit wordt Visuele Communicatie of Zakelijk Tekenen genoemd. Wij noemen het Beeldkracht!

Iedereen kan zèlf krachtige beelden tekenen en in je dagelijkse werk gebruiken! Het enige dat je nodig hebt is een portie lef en een zetje om het te doen. Annelies Colenbrander en Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10, beiden werkzaam in en voor de corporatiewereld, geven jou met enthousiasme dit eerste zetje. Zij doen dit met hun energieke, interactieve en resultaatgerichte training.

Aan het einde van de training kun je zakelijk tekenen inzetten als communicatiemiddel in je dagelijkse werk. Oók als je denkt dat je ècht niet kan tekenen.

Trainers
De trainers zijn Brechtje Sondermeijer en Annelies Colenbrander van Beeldkracht10

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Doorgeven gegevens

Doe je mee en heb je je aangemeld? Leuk! Graag ontvangen wij jouw adresgegevens voor 17 november. Je mag het mailen naar:  workshops@publiek.nl

Data, tijd & locatie

  • Online plustraining: 13 oktober
  • Online basistraining: 1 december